A VénaCentrumban készpénzes és átutalásos fizetési lehetőség áll rendelkezésre. Az árak forintban értendőek, tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntatjuk. Kérdés esetén kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen segítenek Önnek. Amennyiben időpontfoglalással kapcsolatban keres minket kattintson IDE, vagy a főmenüben található időpontfoglalás menüpontra.

Áraink


Szakorvosi vizsgálat + alsó végtagi színes ultrahang 25.000 HUF
Kontroll vizsgálat 12.000 HUF
Injekciós visszér kezelés (sclerotherapia) 22.000 HUF
Rádiofrekvenciás érkezelés (rosacea, seprűvéna) 30.000 HUF
Kisműtét (bőrelváltozás eltávolítása) szövettannal 38.000 HUF
Sürgősségi felár (telefonos egyeztetés alapján) 10.000 HUF
Rádiófrekvenciás visszér műtét 380.000 HUF
Lézeres visszér műtét 380.000 HUF
Ragasztásos visszér műtét (VenaSeal) 490.000 HUF
Perforans véna (hídvéna) VenaSeal ragasztásos ellátás + injekciós kezelés 140.000 HUF
Magán egészségügyi szolgáltatásaink természetesen elérhetőek egészségpénztári tagok számára is. Az alábbi lista tájékoztatást nyújt Önnek abban, hogy jelenleg a Vénacentrum mely egészségpénztári szolgáltatókkal áll kapcsolatban. Az egészségpénztári számlával kapcsolatos kérdésekre a személyes megjelenések kapcsán tudunk válaszolni.
A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata