Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatos betegellátási rendről.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatos betegellátási rendről.

A biztonságos betegellátás feltételeinek biztosítása, az előírások betartása közös érdekünk, így biztosítható a pácienseink és munkatársaink fertőződési kockázatának minimalizálása.

 

Kérjük, amennyiben felső légúti betegség tüneteit észlelik magukon (pl. láz, szaglás, ízérzés elvesztése, köhögés, mellkasi fájdalom, nehézlégzés stb.) vagy kapcsolatba léptek esetlegesen fertőzött személlyel, halasszák későbbre a tervezett ellátásukat és jelentkezzenek háziorvosuknál!

 

A rendelőben a vizsgálatot megelőzően minden páciensnek írásban, kérdőív kitöltésével kell nyilatkoznia az esetleges fertőződési kockázatról.

 

A váróba és a rendelőbe csak a beteg léphet be, a kísérőket kérjük, a rendelőn kívül várakozzanak! Kérjük Pácienseinket, a rendelőben szájmaszkot viseljenek, illetve a váróterembe való belépést követően használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

 

A rendelő tárgyainak felületét minden páciens után fertőtlenítjük. A rendelőben HEPA betétes vírusszűrő légtisztító berendezést üzemeltetünk, illetve a légteret naponta többször ózongenerátorral fertőtlenítjük.

 

Az intézkedések betartása közös érdekünk, kérjük megértésüket és együttműködésüket!Blog menü

Tudjon meg mindent a visszérről és annak szakszerű kezeléséről blog oldalunk segítségével. Válogasson az oldalon található szöveges és videós tartalmakból. A megjelenő kategória választó segítségével még könnyebben navigálhat a megjelenő tartalmak között. Szívesen olvasna még a témáról? Konkrét kérdései vannak? Írjon Nekünk a kapcsolat oldalon található űrlap segítségével. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni!


A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata