Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Online időpont foglaló rendszerünk segítségével, az alábbi űrlap kitöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat vizsgálati időpontot. Kérjük, hogy az időpontfoglalás esetén a megjelenő páciens adataival töltse ki az űrlapot! Fontos, hogy ügyeljen az oldalon megadott adatok pontosságára, hiszen ez alapján tudjuk csak visszaigazolni az előjegyzést.
1 Az adatok megadását követően a megjelenő naptár nézet segítségével kattintson a zöld mezővel jelölt elérhető napokra. Kizárólag a zöld mezővel jelölt napokra foglalható időpont online rendszerünk segítségével. A zöld mezőre kattintva megjelennek az adott napon elérhető szabad időpontok. Ezt követően fogadja el az oldal alján található Adatvédelmi Nyilatkozatot, majd kattintson a kék mezőben szereplő “JELENTKEZEM” gombra.
2 Rendszerünk a sikeres jelentkezést követően ezt jelzi az Ön részére és e-mailben is hivatalos visszaigazoló levelet küld az Önnek. Kérjük, hogy a legfoglalt időpont előtt 5-10 perccel korábban érkezzen.
3 Tájékoztatjuk, hogy az online időpontfoglalás során lefoglalt érsebészet szakvizsgálat díjköteles, melynek pontos árát megtalálja IDE kattintva. Kérjük, hogy amennyiben a legfoglalt időpont kapcsán bármilyen változás állna be forduljon hozzánk telefonon!
Online időpont foglalás mellett lehetősége van telefonon is előjegyzést kérni. Amennyiben telefonon kíván időpontot foglalni keressen minket a +36 20 216 1298 vagy a +36 20 539 9044 telefonszámok egyikén. Tájékoztatjuk, hogy az online és telefonon elérhető szabad időpontok esetenként eltérhetnek. Így ha nem talál az Ön számára megfelelő szabad időpontot online felületünkön, kérjük keressen minket telefonon, munkatársaink segítenek Önnek.
RENDELÉSI IDŐ
HÉTFŐ: 8:00 - 13:00
CSÜTÖRTÖK: 16:00 - 21:00
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám *
E-mail cím *

.

.

Panasz *

Megjegyzés:

Jelentkezem


A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata