Elérhetőségek

Rendelési idő
Hétfő: 8:00 - 13:00
Csütörtök: 16:00 - 21:00
A kezeléseket telefonos és online előjegyzés alapján végezzük! Kérjük, hogy a szabad időpontok megtekintése érdekében kattintson IDE. Amennyiben telefonon kíván időpontot foglalni keressen minket a +36 20 216 1298 vagy a +36 20 539 9044 telefonszámok egyikén.

Tájékoztatjuk, hogy az online és telefonon elérhető szabad időpontok esetenként eltérhetnek. Így ha nem talál az Ön számára megfelelő szabad időpontott online felületünkön keressen minket telefonon, munkatársaink biztosan tudnak segíteni Önnek.
RD-MED Kft.

Székhely:
8360 Keszthely,
Erzsébet királyné útja 46.
14865345-1-20

Kereskedelmi és Hitelbank ZRt.:
10404955-50526782-67651004

Adatvédelmi Nyilatkozat
Tárhelyszolgáltató: Marketing Soul Kft.
Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Üzenet


elküldöm
Amennyiben kérdése van, az oldalon található kapcsolat űrlap segítségével küldheti el. Kérjük, hogy először adja meg személyes kapcsolattartási adatait, melyek segítségével tudjuk majd felvenni Önnel a kapcsolatot. Az adatok megadását követően kérjük, írja le kérdését, észrevételét vagy üzenetét. Ha minden mezőt kitöltött, elolvasta és elfogadta az Adatvédelmi Tájékoztató, akkor kattintson az oldal alján található “ELKÜLDÖM AZ ÜZENETET” gombra. Az üzenet elküldéséről a rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld az Ön részére.

FONTOS, hogy időpont foglalási kérését NE jelen űrlap segítségével küldje el a részünkre! Kérjük, hogy az időpontfoglaláshoz használja online időpontfoglaló rendszerünket vagy keressen minket telefonos elérhetőségeink egyikén! Megértését köszönjük!


A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata