Vállalkozásunk 2003 óta végez diagnosztikus és terápiás érsebészeti ellátást. Az elmúlt évek során elvégzett fejlesztéseknek köszönhetően rendelőnk, műszerparkunk kiemelkedő színvonalú betegellátást tesz lehetővé. Rendelésünk egyik fő profilja a vénás megbetegedések kezelése. Betegeinket előjegyzés alapján, időpontra fogadjuk, így a várakozási időt igyekszünk a minimálisra csökkenteni. A vizsgálatok eredményéről összesített szakorvosi leletet adunk. Mindezt kulturált, barátságos környezetben, európai színvonalon, korrekt árakon nyújtjuk Önnek.

Oldalainkon részletes tájékoztatást talál szolgáltatásainkról. A referencia galériában a műtétek előtt- és után készült képeket láthatja, a referenciák oldalon pácienseink véleményét olvashatja el.

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan Pácienseink között üdvözölhetjük. Kérjük, hogy az érsebészet szakvizsgálatra időben foglaljon időpontot, melyet megtehet IDE kattintva online vagy telefonos elérhetőségeink egyikén. Jó egészséget kívánunk!

Rendelési idő
Hétfő: 8:00 - 13:00
Csütörtök: 16:00 - 21:00
A kezeléseket telefonos és online előjegyzés alapján végezzük! Kérjük, hogy a szabad időpontok megtekintése érdekében kattintson IDE. Amennyiben telefonon kíván időpontot foglalni keressen minket a +36 20 216 1298 vagy a +36 20 539 9044 telefonszámok egyikén.

Tájékoztatjuk, hogy az online és telefonon elérhető szabad időpontok esetenként eltérhetnek. Így ha nem talál az Ön számára megfelelő szabad időpontott online felületünkön bátran keressen minket telefonon, munkatársaink biztosan tudnak segíteni Önnek.


Ismerjen meg minketDr. Oroszlán Zsolt

Dr. Oroszlán Zsolt

sebész, érsebész főorvos
Vitos Krisztina

Vitos Krisztina

szakasszisztens
Pető Ferenc

Pető Ferenc

műtős
Szabóné Kalmár Ildikó

Szabóné Kalmár Ildikó

műtősnő
Szummer Szilvia

Szummer Szilvia

szakasszisztens

Kiemelt partnereink

A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata