Ismerje meg Ön is a VénaCentrum szolgáltatásait! Az alábbiakban összegyűjtöttük a fő szolgáltatási témaköröket. Az adott tartalmak mellett minden esetben továbbkattintási lehetőséget is talál, így részletesen megismerheti kezeléseinket.

Az alábbi gomb megnyomásával, online időpont foglaló rendszerünk segítségével egyszerűen és könnyen foglalhat le vizsgálati időpontot, vagy hívja telefonszámainkat!
+36 20 216 1298 vagy +36 20 539 9044
Időpontot foglalokÉrsebészet szakvizsgálat
A vizsgálat során a kórelőzmény, hajlamosító tényezők, terhességek, életmód, családi anamnézis áttekintése az első lépés. Minden ismert betegségről, a szedett gyógyszerekről, kockázati tényezőkről részletesen informálódunk. A fizikális és eszközös vizsgálatokkal az artériás és vénás rendszer részletes állapot felmérését végezzük.

A vizsgálat egyik legfontosabb, legtöbb információt nyújtó része a Doppler ultrahang vizsgálat, amellyel megállapítjuk az egyes érszakaszok átjárhatóságát, elzáródását vagy kóros kitágulását, illetve a kialakult elváltozások pontos okát. A vizsgálati eredményeket értékeljük, és megbeszéljük a javasolt kezelés részleteit.
továbbModern visszérműtétek
A 21. században a fejlődés elkerülhetetlen. Nincs ez másként az orvoslásban sem. Az érsebészet területén is hatalmas fejlődés tanúi lehettünk az elmúlt években. A modern technikai fejlődésnek köszönhetően újabbnál újabb technikák és orvostechnikai eszközök látnak napvilágot, melyek elősegítik azt, hogy modern, minimálisan invazív visszérműtéteket végezhessünk! A visszérbetegség modern műtéti megoldása ma már járóbetegként, ambuláns műtét formájában végezhető. Előnyei: minimális megterhelés mellett gyors gyógyulás, kitűnő esztétikai eredmény.
tovább
Seprűvénák, teleangiectasiák kezelése
A visszérbetegség kezdeti szakaszában kialakuló kisebb seprűvénák, valamint a rosacea vagy a haemangioma főként esztétikai problémát jelentenek. Modern szklerotizáló injekciós kezeléssel, valamint rádiófrekvenciás eljárással hatékonyan és szinte fájdalommentesen tüntetjük el ezeket az elváltozásokat. Ezek a kezelési módok a tökéletes hatékonyság érdekében akár kombináltan is alkalmazhatóak! Kattintson és tudjon meg többet a seprűvénák kezeléséről!
tovább


Speciális helyzetben kialakult visszérbetegségek
A terhes kismamák, vagy az aktív sportolók visszérbetegségének kezelése során különleges szempontokat is figyelembe kell venni. Az időben elvégzett kivizsgálás segíthet abban, hogy a visszeres elváltozásokat ezekben az esetekben is aktív terhelés mellett hatékonyan és gyorsan megoldjuk. A megfelelő, egyénre szabott terápia lehetővé teszi a sportolók gyors felépülését, az edzések folytatását. A terhességi visszér betegség rendszeres ellenőrzése és kezelése elősegíti a kismamák visszeres panaszainak jelentős csökkenését.
A Vénacentrum Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Vénacentrum Csapata